На майстер-класі в Києві розкажуть, як зробити з промзони арт-кластер

13 Квітня 2015 13:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Польська спеціалістка з культурних стратегій Агата Етманович проведе майстер-клас, присвячений оновленню покинутих індустріальних просторів.

22 квітня в Києво-Могилянській бізнес-школі відбудеться майстер-клас «Нове життя старого заводу». На ньому лекторка розповість, як з покинутого заводу зробити культурний центр, який може стати зоною залучення місцевих громад і туристів, підвищить рівень культурного дозвілля у віддалених районах міста. Агата Етманович також наведе приклади взаємовигідної співпраці між бізнесом і культурою, розкаже про «оживлення» промислових зон у рамках програми стабільного урбаністичного розвитку ЄС.

Організатор майстер-класу Катерина Тейлор пояснила Сultprostir: «Цей майстер-клас розрахований, насамперед, на власників індустріальної нерухомості. У центрі й у віддалених районах Києва багато об’єктів, які ніяк не використовуються, а простоюють. Наше завдання – актуалізувати цю проблему. Пояснити, що участь бізнесу в розвитку районів та формуванні цивілізованого суспільства в цілому не менш важлива, ніж участь органів влади та діячів культури».

Майстер-клас організований компанією Art Management спільно з Києво-Могилянською бізнес-школою,  за підтримки Польського Інституту.

Джерело: Cultprostir