Розпочався Kyiv Music Market

26 Квітня 2015 09:27
Фото: офіціальна сторінка заходу в фейсбук

Фото: офіціальна сторінка заходу в фейсбук

У Києві відкрився Kyiv Music Market #2. На арт-заводі «Платформа» 25 і 26 квітня кияни та гості міста зможуть придбати рідкісні вінілові пластинки, інструменти, музичний мерч, книги і журнали про музику, а також послухати лекції про актуальний стан музичного середовища.

В рамках заходу на сцені київського арт-заводу «Платформа» виступить тріо-сенсація з Тель-Авіва Garden City Movement.

Також стало відомо, що спеціальною подією заходу стане прем’єрний показ музичного фільму «The Hardkiss. Big Show in Kiev».

«Цей фільм – наш подарунок слухачам, які давно просили повнометражне концертне відео, – розповідає фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. – За сценічної магією завжди ховається колосальна робота команди – це шоу ми готували майже рік. У фільмі розкриваються технічні нюанси підготовки шоу, багато драматургії, яка робить нашу музичну історію цікавою і навіть місцями повчальною». Також для шанувальників групи учасники The Hardkiss проведуть автограф-сесію.

Окрім цього організатори звертають увагу на pop-up store TOP10.ua. Крім маркету українських дизайнерів, pop-up store TOP10.ua проведе ряд презентацій нових колекцій дизайнерів та лекції про взаємодію музики та моди.

За нічне життя Kyiv Music Market відповідає клуб Atlas, який готує велику вечірку Reactions w/ Garden City Movement (dj set).

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Джерело: Cultprostir