Тисячі киян залишилися без гарячої води

29 Квітня 2015 11:22
comments.ua

comments.ua

Більше двох тисяч киян залишилися без гарячого водопостачання. Половина мешканців – через планові відключення та гідравлічні випробування, інші – внаслідок відключення «Київгазом» теплоджерел «Київенерго» від газу.
«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», планових відключень та проведення гідравлічних випробувань, станом на 7:01 ранку 29 квітня 2015 року тимчасово без гарячого водопостачання (ГВП) залишається 1532 споживача. Через відключення «Київгазом» теплоджерел «Київенерго» від газу – 1228 споживачів», – йдеться в повідомленні.
Зазначимо, ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
У Києві без гарячого водопостачання залишаються кілька тисяч житлових будинків. Однією з причин відключень ГВП є заборгованість споживачів за надані послуги. Тож, у ПАТ «Київенерго» відсутні кошти для розрахунку з НАК «Нафтогазом України» за спожитий газ, який в свою чергу, відключив у столиці ряд котелень.