У Книжкового Ансеналу з’явився мобільний додаток для Apple та Android

22 Квітня 2015 15:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

В ньому можна продивитися програму, дізнатися більше про лекторів і гостей, спецпроекти й виставки, зорієнтуватися у залах.

«Розібратися у насиченій програмі найбільшої книжкової виставки України, яка включає майже 500 подій, досить складно. Зазвичай люди ходять із довгими сувоями роздруківок із підкресленими подіями, які хочуть відвідати. А тепер у вашому смартфоні – не тільки всі заходи, але й власний розклад, можливість встановити нагадування про початок тієї чи іншої акції. Це корисна і юзабельна річ, яка є обов’язковою опцією на потужних міжнародних виставках такого штибу», — зазначає Оксана Хмельовська, координаторка Книжкового фестивалю й ініціаторка розроблення мобільного додатку.

Допомогли зі створенням додатку українські програмісти студії Attendify.com, які розробили спеціальний сервіс для організації конференцій, фестивалів та інших подій. «Один із трендів сучасних заходів в світі – це по-перше «Еко-орієнтованість», а по-друге більш глибока соціалізація між учасниками. Ми вважаємо, що за допомогою цього додатку Мистецький Арсенал стане «зеленішим» (заощадивши на друку паперу), а також зміцнить своє ком’юніті поціновувачів мистецтва. Я персонально, як відвідувач, дуже чекав на появу такого додатку. Він безумовно посилить враження та ефективність від відвідин такого довгоочікуваного івенту, як Книжковий Арсенал», – заявляє Артем Яремчук, один із співзасновників компанії Attendify.com, розробника мобільного додатку.

Скачати додатки можна безкоштовно в онлайн-маркетах App Store та Google Play.

Джерело: Cultprostir