У Києві навчатимуть тонкощам сучасного мистецтва

24 Квітня 2015 10:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

«Школа сучасного мистецтва» оголосила про початок нового набору слухачів на авторський курс Вікторії Бурлаки «Історія світового сучасного мистецтва», лекції з якого будуть читатися в Vozdvizhenka Arts House.

Старт освітньої програми намічений на 21 травня. До цього часу у всіх бажаючих є можливість познайомитися зі змістом курсу, який протягом двох з половиною місяців розповідатиме про імпресіонізм і постімпресіонізм, структурне мислення, поп-арті і про багато іншого.

«Мені хочеться прищепити людям неформальний підхід до вивчення історії сучасного мистецтва. Наші курси більше спрямовані на теорію, вони якраз відрізняються досить специфічним підходом до подачі інформації, який виражається в постійному зверненні до сьогоднішнього дня, до соціального контексту. Важливіше сучасності розуміння цієї сучасності. Курс націлений на людей, які хочуть розуміти сучасне мистецтво тут і зараз, і для цього вивчають його історію», − пояснила для Cultprostir Вікторія Бурлака, куратор, мистецтвознавець, галерист.

Джерело: Cultprostir