У Києві відкрився Американський дім

28 Квітня 2015 09:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

У Києві відкрився новий культурний центр – Американський Дім, в якому можна буде подивитися фільми англійською, послухати живу музику, відвідати виставки. У центрі передбачені освітні програми: проводитимуться безкоштовні тематичні лекції з носіями мови – про культуру, бізнес, життя. У будинку облаштований зал з великим екраном для лекцій та воркшопів, також всі бажаючі можуть користуватися ноутбуками, інтерактивними дошками, інтернетом.

Олена Жупанова, вчитель англійської мови у Helen Doron English: «Гадаю, Американський Дім стане чудовим місцем для усіх, хто вивчає англійську, адже там можна буде поспілкуватись безпосередньо з носіями мови – взяти участь в дискусії чи відвідати якийсь з майстер-класів. Вивчення будь-якої іноземної мови, не лише англійської, не може бути ефективним без знайомства з культурою цієї країни. Тому що мова – це не лише набір слів та граматичних правил, а й певний спосіб мислення, певний культурний код. Тепер у нас буде можливість зануритись у англомовне культурне середовище прямо в Києві. І це прекрасно»

Американський Дім відкрило Посольство США в Україні. Щоб потрапити до будинку всі відвідувачі повинні мати при собі офіційне посвідчення особи з фотографією. Найближчим часом буде запроваджено систему членських квитків, а поки що необхідно пред’явити паспорт або посвідчення водія, щоб увійти у будівлю.

Джерело: Cultprostir