Запрошення на Книжковий Арсенал можна виграти в онлайн-конкурсі

16 Квітня 2015 10:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Інтернет-канал betv проводить конкурс «Книга краще!». До 20 квітня на Facebook-сторінці каналу будуть щодня викладатися відеоролики, в яких письменники, музиканти, журналісти та інші публічні люди читають уривки з улюблених книг. Щоб отримати запрошення на Книжковий Арсенал, треба правильно назвати автора і твір, залишивши відповідь в коментарях під відео на Youtube.

Кількість запрошень, що розігруються, дорівнює кількості роликів. Розіграш та оголошення результатів відбудуться 21 квітня на на Facebook-сторінці betv.

«Як завжди, розумні думки приходять після. Як виявилося, у betv або дуже розумні глядачі, або вони просто вміють швидко забивати почутий текст в Google. Обидва варіанти гарні, але перший дає можливість збільшити своє «ВВВ» («відчуття власної важливості» – ред.). Я пару книг вгадав. Решта в планах на почитати», – розповів Cultprostir продюсер betv Ян Голуб. Редактор каналуВікторія Журавльова додає: «Якось в коментарях до відео нас запитали: «А що за музика там звучить?». І мені було соромно зізнатися, що я не знаю. Перерила весь інтернет і знайшла, попутно дізнавшись ще багато чого нового. Так і з нашим конкурсом: навіть якщо хтось буде шукати відповіді через Google, це все одно тільки на користь».

Незалежний інтернет-канал betv займається онлайн-трансляціями музичних і кінофестивалів, культурних подій, інтернет- та бізнес-конференцій, лекцій, круглих столів тощо, а також виробництвом власних інформаційних, аналітичних та авторських програм.

Джерело: Cultprostir