Гороскоп для Києва: що обіцяють столиці зірки

31 Травня 2015 16:00
tsn.ua

tsn.ua

На Троєщині відродиться любов, на Подоліпроявляться чудеса, а на Куренівці люди стануть мудрішими

Напередодні Дня Києва столичний астролог Любов Шехматова склала гороскоп для міста нанаступний рік. За її прогнозом, планетарний дует УранПлутон обіцяє киянам і жителям Українимасштабні реформи, грандіозні наукові винаходи, а також розвиток інноваційних технологій. І хочавплив енергії Урана має прогресивний характер, але часом вона вносить в життя людей якусьнестабільність, змушуючи їх кардинально міняти своє життя. А ось енергія Плутона символізуєглобалізацію, відродження і навіть відновлення життєвих принципів українців.

“Життя вимагає змін. Реформи і модернізація в соціумі пройдуть болісно, але ми повинні вистояти івідродитися на вищому рівні свідомості. Фактично енергоматріца” країни за 24 роки існування не отримувала призначених божественних енергій і була знеструмлена. Тепер нам потрібнонадолужувати згаяне в стражданнях, обмеженнях і втрати, адже вищі сили не прощаютьбезвідповідальності, за все треба платити“, – розповіла нам експерт. За її словами, влітку почнуться зміни: скресне крига в сфері законодавства та реформування, але все йтиме з великимипробуксовками. Незважаючи на те, що всі зусилля будуть кинуті на господарсько-економічну діяльність, надії на кредити, інвестиції і матеріальний ріст протягом року не виправдаються. Втім,терпіння і труд все перетруть: доля велить старанно працювати на всіх фронтах. У комунальній тамедичній сфері грядуть великі зміни, можливі скандали з хабарами, але все налагодиться вже у вересні“.

РУСАНІВКА, БЕРЕЗНЯКИ, ВОСКРЕСЕНКА (Овен)

Одиноким слід знайти гармонійну половинку, а одруженим – неодмінно закохатися заново у власнихобранців. Вони – ваші командири, гідні справжньої відданості, і нехай керують. А ви – красивопідтанцьовувати”. На службі все чудово, тут ви майстер на всі руки. З радістю беріться за додаткові обов’язки і завдання – ви все подужаєте! Роботодавці щедро заплатять. Багатьом пощастить змінитимісце роботи.

ДАРНИЦЯ, ПОЗНЯКИ, ОСОКОРКИ, ХАРКІВСЬКИЙ МАСИВ, БОРТНИЧІ (Тілець)

Фортуна посміхається Тільцям. Незабаром очікується поповнення в родині і гряде поліпшенняжитлових умов, але при цьому потрібно поважати сімейні традиції. В особистому житті завируютьтворчі таланти, порадують діти. Ключові питання року – бізнес, фінанси, боргові зобов’язання. Умілорозпоряджайтесь загальними грошима, вчасно виплачувати борги по кредитах.

ГОЛОСІЄВО (Близнюки)

Близнюкам зірки радять регулярно міняти обстановку, розширювати коло знайомств, бути в курсі всіх новин, “гризти граніт науки”, адже саме на освітньому терені вас буде балувати фортуна. У парскладний період випробувань на міцність союзу, але це лише тест на зрілість. І пам’ятайте, вашобранець харизматична особистість, і зовсім не піддається маніпуляціям. Чекайте приємних сюрпризів в сім’ї, потрібно показати себе зразковим сім’янином, тоді удача буде йти поруч.

ПЕЧЕРСЬК (Рак)

Жителям Печерська з фінансами пощастить, джерела прибутку не вичерпаються, але слід щедроділитися, оскільки Творець дасть більше благ, ніж вам потрібно. Якщо тут працюєте, будьтевідповідальними, з повагою ставтеся до колег, йдіть в ногу з прогресом. Будинки доведеться піклуватися про рідних і реставрувати” відносини батькидіти. клопоти, занепокоєння за іншихповернеться високим покровительством з боку зовсім випадкових, але знаменитих людей.

ЦЕНТР (ЛЕВ)

Щастя посміхнеться всім, хто тут живе або працює. Але головне завдання модернізувати внутрішній світ, щоб стати еталоном благородства та моральності для оточення. У другому півріччі вирозбагатієте, але діліться благами з оточенням: Творець транслює” через вас багатство з метоюдопомогти іншим. У любові будьте відповідальні і дбайливі, доводьте справами відданість коханим.

ПОДІЛ (Діва)

Ви сам собі пан, слуга і спонсор! Виконуйте всі свої примхи, адже вмієте заробляти і бути фінансовонезалежними. Тісний зв’язок із Всевишнім буде супроводжуватися містичними чудесами – наприклад,в критичне мить завжди хтось прийде на допомогу. Силою віри будете моделювати майбутнє, апідсвідомі страхи розвіються. Таємні вороги теж зникнуть. У другому півріччі на життєвому горизонтіщасливий зорепад – це період дебютів у різних сферах, які закладає фундамент удачі на 12 років.

СОЛОМ’ЯНКА (Терези)

Всі, хто тут живе і працює, мають бути яскравим лідером в колективі, використовуючи мудроколективний ресурс для загальних і особистих інтересів. Розширюйте коло спілкування, нові знайомства стануть корисними. На сердечному терені все складеться сприятливо. Ви кохані і бажані, а в шлюбі командуєте парадом. У серпні почнеться розквіт красивого таємного життя, працюйте ірозважайтеся!

СИРЕЦЬ, ДОРОГОЖИЧІ, НИВКИ, ШУЛЯВКА (Скорпіон)

Зірки обіцяють удачу в кар’єрі та реалізації профталантов. Відносини з авторитетними людьмибудуть зав’язуватися легко, а скласти протекцію вам може стороння впливова людина. Алезаймайтеся благодійністю: це можуть бути як моральні, так і матеріальні жертви, а також розумоваабо фізична допомога. Тоді ви розширите межі своєї духовності.А ось власні ненаситні апетити слід обмежити задовольняйтеся скромним достатком. Розкіш вам заборонена, можливі крадіжки і обман.

КУРЕНІВКА, ВИНОГРАДАР, ВІТРЯНІ ГОРИ (Стрілець)

Жителі цих масивів будуть вельми харизматичні і зуміють надихнути людей. Життєвий досвід, накопичений за останні 12 років, трансформується в життєву мудрість, і це стане трампліном для створення нової життєвої філософії. Ваше світогляд кардинально зміниться, вам пощастить вирішити складні юридичні питання або знайти спонсорів. У серпні почнеться тріумфальне сходження накар’єрний олімп.

БОРЩАГІВКА, СВЯТОШИНО (Козеріг)

Багатьом пощастить знайти спонсорів: очікується фінансовий сплеск завдяки розвитку сімейного бізнесу і допомоги ділових партнерів. Деякі можуть отримати спадщину. Душевні рани зціляться, апідсвідомі страхи зникнуть. Цього року доленосний компас вказує на кар’єру, тому професійне вдосконалення залишається першочерговою темою: тут шанси на удачу помножаться. З серпнячекайте приємних подарунків у всіх сферах буття.

ОБОЛОНЬ, ПЕТРІВКА (Водолій)

У жителів є унікальний шанс, який випадає раз в 12 років – зустріти ідеальну половинку і створитиблагословенний союз. Серця заб’ються в унісон, життя буде наповнене загальними захопленнями. Нароботі сміливо укладайте ділові угоди, якщо є невирішені судові спори, то доля пошле вам рукудопомоги. Більше подорожуйте, вчіться, будьте в курсі всіх новин. У серпні вдасться розбагатітизавдяки щедрим інвестиціям від партнерів.

ТРОЄЩИНА (Риби)

На службі – благодать: робота перетвориться на свято, де вам судилося стати майстром на всі руки.Охоче беріться за допзаданія і “ліві” підробітку подужаєте легко. Але майте на увазі: просування покар’єрних сходах буде обмежено. Якщо вас хтось просить допомогти, не відмовляйте – всеповернеться сторицею. З серпня фортуна перекочує” в сферу партнерських взаємин: одиначкамзірки пошлють коханого, а подружні пари реанімують союз, підзарядитися любовний акумулятор.

 

Джерело: Сегодня