Київські школярі збирають гроші на мурал на честь Героїв Небесної Сотні

23 Травня 2015 12:00
socportal.info

socportal.info

У столичній школі відбудеться благодійна дитяча барахолка. Зібрані кошти діти витратять на створення нового стріт-арту в центрі Києва

23 березня у Новопечерській школі за адресою Драгомирова, 9-Б відбудеться благодійна дитяча барахолка. Під час події діти будуть продавати вироблені власноруч речі, а також ті, що були у використанні. На учасників та гостей чекають майстер-класи, музика, концерти, сюрпризи та смачні частування.

Подія є благочинною — гроші, які виручать з продажів, будуть спрямовані на благоустрій міста. За бажанням учнів це — художній розпис стіни у Сквері Небесної Сотні, який зробить один з найталановитіших стріт-арт художників у світі Олександр Фрату, відомий як Vhils. Художник погодився приїхати до Києва та вже працює над ескізом на тему Майдану і Небесної сотні.

“Барахолка- це проект до Дня лідерства, під час якого ми від святкуємо здобуття звичок програми «Лідер в мені”. За для організації події зусилля об’єднали всі учні: від дошкільнят до старшокласників, а також їхні батьки, учителі, співробітники школи та представники громадської організації “Місто-сад”. Ми дуже раді, що діти працюють над таким проектом, і хочуть використати кошти для хорошої справи, адже це прояв справжнього лідерства”, – відмітила директор школи Ірена Корбабіч-Путко.

Дитяча благодійна барахолка відбудеться за підтримки громадської організації «Місто-сад».

Подія триватиме з11:00 до14:00 за адресою вул. Драгомирова9-Б.

Вхід вільний для всіх.

Джерело: Соцпортал