Київський Палац дітей та юнацтва до Дня Перемоги підняв національний стяг

8 Травня 2015 11:33

76

Київський Палац дітей та юнацтва прийняв Естафету єдності, звитяги та слави в рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва “Нам Україна вище над усе!”

77

З цієї нагоди та  до Дня пам’яті та примирення і  до 70-ї річниці  Перемоги,   вихованці Палацу спільно з колективом викладачів,  влаштували урочистий захід.

В ході урочистостей на  флагштоці Київського Палацу дітей та юнацтва був піднятий  національний прапор, загиблих воїнів Другої світової війни та учасників бойових дій на  Сході вшановано хвилиною мовчання та покладено квіти до могили Невідомого солдата у парку Вічної слави.

78

Продовжуючи Естафету єдності, вихованці Палацу урочистою ходою  пронесли прапори, які повернулися до столиці з зони АТО. Як зазначили в оргкомітеті  заходу, ці прапори разом з необхідною допомогою та дитячими листами, малюнками, оберегами в лютому 2015 року передали гуртківці   захисникам на Схід. На кожному прапорі – щирі слова вдячності від тих, хто відстоює суверенітет на сході України.

79

Участь в заході взяли народний депутат України, голова фонду «Рідна країна» Микола Томенко, депутат Київради Олександр Федоренко,  громадські діячі, представники батальйонів АТО, учасники бойових дій, волонтери.

80

Акція завершилася флеш-мобом «З вірою в серці» – вихованці творчих колективів Палацу з побажаннями миру в країні випустили в небо синьо-жовті кульки.