Mac App Store переклали українською

24 Травня 2015 12:00
Фото: www.uamodna.com

Фото: www.uamodna.com

Apple офіційно запустила україномовну сторінку Apple App Store. Відтепер усі елементи інтерфейсу – назви підрозділів, кнопки, заголовки – доступні українською. Однак опис товарів так і залишилися англійською, а ціни на додатки зазначаються в доларах.

IT-журналіст Віталій Бондар поділився із Cultprostir своїми спостереженнями: «На жаль, якість перекладу поки що низька. Але Apple відома особливою увагою до деталей та чудовою локалізацією своїх продуктів. Тому, гадаю, що скоро всі недоліки виправлять».

Фото: www.uamodna.com

Фото: www.uamodna.com

Зазначим, що з локалізацією інтерфейсу є важливий нюанс: щоб побачити українські тексти потрібно, по-перше, включити українську локалізацію iOS і, по-друге, вийти і знову зайти в App Store для того, щоб мова змінилася. Інакше вона так і залишиться або англійською, або російською.

Нагадаємо, що до 2012 українські користувачі змушені були купувати і завантажувати додатки для пристроїв Apple через американський або російський App Store, що вкликало певні незручності при підключенні платіжних карток та іншої особистої інформації.

Джерело: Cultprostir