На аукціоні продадуть вироби з військових артефактів АТО

20 Травня 2015 11:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

21 травня у Києві відбудеться благодійний аукціон «Мир, створений руками». Захід проводиться за ініціативи Благодійної організації «БФ Об’єднання Українських патріотів «УкрОП». Будуть виставлені лоти вироблені із військових артефактів, що були передані у творчі майстерні та перетворені на предмети інтер’єру та сувеніри.

Усі зібрані кошти передадуть на допомогу 30-ій окремій механізованій бригаді та іншим підрозділам ЗСУ, яким допомагає БФ УкрОП. Кошти підуть на купівлю оптичних приладів (тепловізора та приладів нічного бачення).

«На аукціоні буде представлено більше 20 лотів. Вироби виконані майстрами з гільз, уламків від снарядів, ящиків від набоїв, привезених із АТО. Одним із лотів буде ніж із клинком з дамаської сталі, виготовлений відомим ковалем Петром Федорякою, який загинув в АТО. На аукціоні буде присутня його дружина Валентина, яка люб’язно надала цей клинок для торгів. Ми також запросили військових із 30 Новоград-Волинської бригади. З огляду на так зване перемир’я дійсно відчувається зниження підтримки громадянами нашої армії. Однак постійні члени нашого фонду продовжують матеріально підтримувати бійців, які знаходяться в зоні АТО, відбивають атаки, лежать поранені у госпіталях та сплять в окопах і землянках, поки в країні «перемир’я», − поділилися подробицями з Cultprostir організатори аукціону.

Джерело: Cultprostir