На станції “Лівобережна” може з’явитися критий мостовий перехід

19 Травня 2015 19:00

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку станцію метро “Лівобережна” включили до переліку об’єктів, які потребують залучення інвестицій задля подальшої реконструкції. Про це повідомляє Інформаційний портал Київської міської влади.

Загальна площа станції 2200 кв. м. Після прийняття рішення буде оголошено про проведення інвестиційного конкурсу задля подальшої реконструкції з надбудовою станції “Лівобережна” та будівництвом критого мостового переходу з вбудованими приміщеннями громадського призначення на Броварському проспекті у Дніпровському районі. Це оптимізує пасажиропотік та покращить інженерно-транспортну інфраструктуру столиці.

Переможець інвестиційного конкурсу зобов’язаний після введення об’єкта в експлуатацію, повернути до комунальної власності частину об’єкта інвестування площею не меншою за існуючу на початок передінвестиційної роботи. В результаті реалізації інвестиційного проекту реконструйована станція метрополітену залишиться у власності територіальної громади міста, а право власності на приміщення громадського призначення, як новостворене майно, набуде інвестор.

Джерело: Хрещатик