“Пробіг під каштанами” пройде 1 червня

3 Травня 2015 07:00
turystam.in.ua

turystam.in.ua

Як повідомляють організатори,на кошти, зібрані у рамках проекту, закуплять обладнання для Центру дитячої кардіології і кардіохірургії.

Відкриють подію два дитячі забіги – “Пробіг у ходунках” (для дітей від 6 до 14 місяців, які не вміють самостійно ходити) і дитячий пробіг, у якому беруть участь колишні пацієнти Центру – “Команда мрії, що здійснилася”.

“Цього року пробіг відбудеться у понеділок. Відразу звертаємо увагу учасників, що цей  понеділок – вихідний день (31 травня – Трійця)”, – пояснює президент БФ “Пробіг під каштанами” Ірина Кузнєцова.

За її словами, траса пробігу пролягатиме за тим же маршрутом, що і в минулому році: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вулиця Володимирська – вулиця Льва Толстого – площа Льва Толстого – розворот по вулиці Велика Васильківська і в зворотному напрямку до Михайлівської площі.

У рамках “Пробігу під каштанами 2015” відбудеться 5 видів забігів: “Пробіг у ходунках”, забіг для дітей, забіг для спортсменів, “Забіг Мужніх” (для спортсменів у інвалідних візках) та кілька забігів для благодійників.

Але цього року зросте вартість участі в акції до 100 гривень з людини.

“Пов’язане це зі зростанням курсу долара, до якого ми прив’язані при купівлі обладнання для Центру. Щоб наша допомога була відчутною, ми змушені піти на цей крок”, – пояснила Кузнєцова.

Для участі у пробігові потрібна попередня реєстрація, яка стартувала 13 квітня і триватиме до 27 травня. Зареєструватися можна на сайті.

Як відомо, на кошти зібрані під час пробугу-2014, були придбані два електрокотли, щоб забезпечити пацієнтів лікарні теплом.