У Києві навчатимуть секретам книговидавництва

23 Травня 2015 14:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com Фото: Matt Champlin

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com
Фото: Matt Champlin

23-24 травня у Києві відбудеться курс «Як видати книгу», організований «Центром літературної освіти».  Захід проходитиме у приміщенні Музею книги та друкарства.

Протягом двох днів літературні менеджери та видавці розповідатимуть молодим  письменникам про способи видання власної книги, особливості літературного ринку та налагодження контактів із видавцями. У якості спікерів виступатимуть літературний менеджер і перекладач Завен Баблоян, літературний агент Юка Гаврилова, директор видавництва «Смолоскип» Ростислав Семків, головний редактор найбільшого в Україні видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» Світлана Скляр та директор «Видавництва Старого Лева» Микола Шейко.

«Цей курс, в першу чергу, − хороший майданчик для комунікації видавців і авторів, які хочуть видати свою книгу, але не знають як. Курс передбачує можливість неформального спілкування із директорами та головними редакторами провідних українських видавництв. Учасники зможуть навчитися складати дієві пропозиції у видавництва, правильно позиціонувати себе як автора, дізнатися, яких типових помилок слід уникати», – розповів Cultprostir, засновник «Центру літературної освіти» Дмитро Стретович. Програма курсу складається з 16 годин лекційних та практичних занять.

Джерело: Cultprostir