У Києві відродять Зелений театр

31 Травня 2015 10:25
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Київська міська влада презентувала на фестивалі ProМісто ряд амбітних інноваційних проектів угалузі освіти, культури, туризму, культурної спадщини та спорту. Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

“Ми представили не тільки проекти майбутнього, але і ті, які вже реалізовані і успішно працюють.Зокрема, в київських школах вже три роки поспіль працює проект “Енергоефективність школи”.Згідно з ним, дітей вчать правильно і ефективно застосовувати енергозберігаючі технології в побуті“, – розповіла вона.

Крім того, за словами Старостенко, місто підготувало багато цікавих проектів розвитку спортивної інфраструктури.

Наприклад, є ідея прив’язати дитячі юнацькі спортивні школи до загальноосвітніх навчальних закладів, в яких є певна матеріально-технічна база – футбольні поля, спортивні зали. Це дозволитьшколам ефективно використовувати власні приміщення, а ДЮСШ не орендувати додаткові зали“, – пояснила вона.

Заступник голови КМДА також зазначила, що одним з найбільш амбітних і цікавих проектів в галузі культури є проект з відновлення Зеленого театру: Одна з опорних стін театру на сьогодні є пам’яткою культури, яку ми хотіли б відновити, і протягом всього літнього сезону проводити концерти, імпрези та інші перформанси, які були б цікаві киянам та гостям міста“.

Джерело: Сегодня