У Києві з’явилися скульптури молодих українських художників

18 Травня 2015 09:00
Фото: http://dreamkyiv.com/

Фото: http://dreamkyiv.com/

У Києві з’явилися скульптури молодих українських художників, що розкривають тему природи та екології. Роботи художників Анни Надуди, Микити Зігури, Кирила Журавля, Єлизавети Соболевської та Антона Кокосова прикрасили парки та сквери столиці.

Скульптури можна побачити у парку Володимирська гірка — Нескінченність, у сквері Золоті ворота — Коло природи, у сквері на Львівській площі — Паросток, у сквері біля кінотеатру Жовтень — Коло природи, у сквер імені Марії Заньковецької — Біосфера, у парку на Русанівській набережній — Зелена оаза, на Співочому полі — Локон, у Національному ботанічному саду імені Гришка — Листок, Сорг, Гроен, у парку Позняки — Сяйво природи, у сквер біля Оболонської райадміністрації — Переплетіння, у голосіївському парку імені Рильського — Стрічка, у парку Деснянський — Грибна лава.

Фото: http://dreamkyiv.com/

Фото: http://dreamkyiv.com/

«Київ – сучасне місто, тому коли з’являються сучасні скульптури – це означає, що ми готові до змін. Міжнародний фестиваль сучасної британської скульптури, що проводився у 2103 році показав попит на сучасні роботи. Людям цікаво дивитись на фантазії митців 21 віку. Але звичайно, дехто не готовий бачити на вулицях міста експерементальні роботи та критично відноситься до такої ініціативи»,  – поділилася із Cultprostir своєю думкою художниця Вікторія Рожнецька.

Джерело: Cultprostir