У столичному метро побільшає потягів

2 Травня 2015 15:20
capital.jkg-portal.com.ua

capital.jkg-portal.com.ua

В понеділок у столичному метро пустять додаткові потяги. Збільшення рухомого складу спричинене проведенням футбольного матчу.

У київському метрополітені 4 травня збільшать кількість рухомого складу потягів. Призначення додаткових поїздів зумовлене проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київський метрополітен».

«Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій метро «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту»», – зазначається у повідомленні.

На підприємстві зазначають, що такі заходи спрямовані на організацію безпечного перевезення пасажирів та високої культури їхнього обслуговування.

У  Києві тимчасово, з 4 травня по 20 серпня, припинять курсувати тролейбуси маршруту №7. Це пов’язано з проведенням капітального ремонту шляхопроводу на проспекті Перемоги в районі станції метро «Святошин». На час закриття тролейбусного маршруту, буде організовано тимчасовий автобусний маршрут №7Тр, в якому можна скористатися проїзним квитком, придбаним для проїзду у тролейбусі (до 31 травня).