В Україні стартував День вуличної музики

17 Травня 2015 13:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Сьогодні у Києві та ще 13-ти українських містах розпочався День вуличної музики.Протягом дня на вулицях, площах та у скверах міст гратимуть, як професійні музиканти, так і аматори. У Києві виступи відбудуться на Контрактовій площі, Пейзажній алеї та біля Національного музею історії України.

Для того, щоб за подією було зручніше спостерігати та не пропустити виступ артистів, організатори радять слідкувати за твітами офіційного акаунту заходу – @smd_ua, а також використовувати хештеги: ‪#‎smdkyiv‬ ‪#‎smdua‬ ‪#‎smd2015‬

Спостерігати за тим, як відбувається День вуличної музики у інших містах України можна на сайті Громадського телебачення.

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

День Вуличної Музики – це наймасштабніший музичний волонтерський проект у світі, започаткований легендарним литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом 9 років тому у Вільнюсі. За 9 років до литовського свята музики долучились також Латвія, Ірландія, Великобританія, Грузія, Нідерланди, Бельгія та Норвегія. Цього року завдяки організаторам свята в Україні до Дня Вуличної Музики також приєдналась українська громада в Португалії.

Джерело: Cultprostir