Команда Кличка говорить одне, а робить інше, – О. Федоренко

3 Червня 2015 19:07
uk.wikipedia.org

uk.wikipedia.org

«Як я і передбачав фракція Удар-Солідарність прийняла рішення про відновлення райрад тільки за основу. Кличко, який казав, що він «за» повернення райрад, під час голосування був відсутній. Отож, сьогодні вже немає нікого сумніву, що він та його команда під час виборів обманювала киян, обіцяючи відновити райради», – написав депутат Київради Олександр Федоренко на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи сьогоднішнє голосування за повернення у столиці районних рад, ліквідованих у 2010 році.

Він також звернув увагу на те, що депутати Удару не підтримали ініціативу зменшення кількості депутатів деяких райрад. «Я, зважаючи на думку киян про зменшення кількості депутатів, вніс пропозицію щодо внесення змін до запропонованого проекту рішення в частині зменшення кількісного складу Шевченківської, Голосіївської, Подільської та Печерської райрад – 40 депутатів замість 46-ти і Дарницької, Дніпровської, Деснянської, Оболонської, Солом’янської та Святошинської райрад – 50 депутатів замість 54-ох. Всього б кількість депутатів би зменшилася на 48 осіб. І дивним чином, депутати від фракції Удар, які хвилину раніше розповідали, що кількість депутатів завелика, не підтримали мою правку», – пише О. Федоренко.

«Отже, висновок один: всі їхні аргументи проти відновлення райрад – це просто відмовки і намагання зберегти свій рейтинг в очах киян», – підсумував депутат.