Киян просять допомогти з програмою на День Незалежності

9 Червня 2015 09:53
tsn.ua

tsn.ua

Київська адміністрація закликає киян, громадські та мистецького-культурні організації долучатися до створення програми заходів до Дня Незалежності.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє сайт міської влади.

“Ми хочемо залучити якомога більше киян не лише до святкування Дня Незалежності, а й до підготовки самих заходів. Адже, хто як не самі гості свята зможуть сказати, які події стануть для них найцікавішими”, − пояснила вона.

Старостенко нагадала, що у травні 2015 року при Департаменті культури було створено Художню раду з розгляду культурно-мистецьких проектів, яка й розглядатиме всі проекти культурно-мистецьких заходів та відбиратиме найкращі для проведення у місті.

“Найкращим проектам Департамент культури готовий надати організаційну та інформаційну підтримку”, − додала вона.
Для подання заявки на розгляд проекту необхідно надати наступну інформацію: про назву  заходу, його формат (еатралізоване дійство, концертна програма, вистава, шоу, творчій вечір, фестиваль, конкурс тощо), статус (міжнародний, всеукраїнський, міський тощо), місце, дату та час проведення, орієнтовні програму та перелік учасників, а також відомості про заявника.

Пропозиції приймають до 25 червня у Департаменті культури в письмовому та електронному вигляді (бульвар Шевченка, 3, Київ, 01004, телефони: (044)279-61-09, (044)279-62-92, факс: (044)279-59-64, e-mail: kmdakultura@gmail.com).