На Подолі у Києві шукатимуть найкращих українських виробників

28 Червня 2015 11:55
cultprostir.ua

cultprostir.ua

На Контрактовій площі у Києві два дні поспіль 28 червня проходитиме фестиваль «В пошуках Made in Ukraine», що був започаткований письменницею Юлією Савостіною. Відвідувачам запропонують широкий асортимент товарів: одяг, взуття, спорттовари, косметику, побутову хімію, предмети декору, посуд, прикраси ручної роботи, продукти харчування тощо.

«Там буде більше 180 українських виробників. Це найбільший асортимент і вибір, який можуть запропонувати всі існуючі аналоги. Вибрати можна буде на будь-який смак і гаманець – 50 виробників одягу і дизайнерів, 6 виробників взуття, 12 – найкращою української косметики. Для облаштування будинку на фестивалі можна буде купити все – від побутової хімії до меблів. На минулому фестивалі диван купили прямо в першу годину роботи, так що поспішайте. І все це – тільки нашого виробництва, зроблене в Україні та українцями»,  – зазначено у блозі Юлії.

Нагадуємо, що у звʼязку з проведенням фестивалю буде перекрито дорожній рух на Контрактовій площі з 17:00 26 червня до 04:00 29 червня.

Джерело: cultprostir.ua