Співоче поле готують до нової експозиції «Місто сонця»

17 Червня 2015 09:34
gvult.com

gvult.com

Щойно завершилась виставка квітів «Україна Європейська», як ландшафтні дизайнери КО «Київзеленбуд» розпочали підготовку до наступної експозиції фестиваль флористичних об’єктів «Місто сонця».  Ці арт-композиції створюватимуться на вільну тему, на що надихатимуть природні матеріали дизайнерів. Це можуть бути: гілля, рогоз, солома, сіно тощо. Про це повідомили в прес-службі Київзеленбуду.

«Наше завдання – впроваджувати нові форми і методи в оформленні міського середовища.  Гнучкість рішень у нестандартних ситуаціях дозволяє привнести оригінальність та  вишуканість об’єкту. Тому, створення на Співочому полі майданчику з обміну думками, де панує атмосфера довіри та пошуку нових ідей сприятиме більш оперативному формуванню нового обличчя столиці України», – підкреслив  генеральний директор КО «Київзеленбуд» Сергій Симонов.

Організатор Фестивалю:  КО «Київзеленбуд» та Фіто-Арт-Студія Олени Бутко. Крім цього, Олена Бутко провела  9 червня майстер-класи для дизайнерів комунального об’єднання.

Вхід на територію Співочого поля на період проведення Фестивалів – 30 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, інвалідів, учасників війни та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС – безкоштовний.  Працюватиме – щодня з 9.00 до 21.00.