В Києві відбудеться 11-й фестиваль вуличної їжі

12 Червня 2015 14:30
turystam.in.ua

turystam.in.ua

Найбільш трендовий фуд-корт столиці – фестиваль вуличної їжі – одинадцятий раз запрошує столичних гастро-тусовщиків спробувати кулінарні шедеври і коктейлі з усього світу.

Організатори вже анонсували масштаб заходу – у ньому візьмуть участь 100 кращих гастро-точок, 60 з яких будуть абсолютно новими. З новинок, зокрема, обіцяють качку по-пекінськи, вонтони з тигровою креветкою, іспанський чуррос і багато інших делікатесів. Однією з головних особливостей першого літнього фестивалю стане Summer Fresh Market – фермерський ринок сезонних фруктів і овочів.

Свою участь у Одинадцятому фестивалі вуличної їжі на радість багатьом тусовщикам підтвердив Speakeasy Bar by Morosha. Його авторські біттери з ягодами і карпатськими травами вже стали справжнім хітом столичних гастро-фестивалів. Охолодитися в літню спеку запропонує Champagne bar «OREANDA», де традиційно будуть представлені найсмачніші ігристі коктейлі. Тут же, на імпровізованій Open Аir Lounge Party, можна буде відмінно розважитися і зробити стильне фото.

Буде що продегустувати і любителям міцніших напоїв. Коньячний бар «Шустов» запропонує ексклюзивну новинку – фірмові коктейлі «Шустов» у стограмових міні-пляшках, які зручно брати з собою. Коктейльна карта враховує смаки як чоловічої, так і жіночої аудиторій. Цікаво, що всі авторські мікси готуються на основі купажу «Шустов 4», що розроблявся як ідеальний базовий інгредієнт для коктейлів. Також кожен гість, який придбає коньячний коктейль, зможе взяти участь у розіграші міцних призів від бренду «Шустов».

Нововведення очікуються і в розважальній програмі. Любителям видовищного спорту обіцяють влаштувати нічну трансляцію матчів з бейсболу та американського футболу. Також в ці дні на Арт-заводі «Платформа», що вже став основним майданчиком проведення гастрономічних івентів, стартує новий однойменний коворкінг.

За новою традицією фестиваль стартує у п’ятницю, 12 червня, о 18:00 – з літньої pre-party, вхід на яку буде вільним. У меню – легка музика, прохолодні напої і вулична їжа від резидентів івенту. Основні активності фестивалю намічені на вікенд, 13 і 14 червня, з 11:00 до 23:00. Адреса проведення: вул. Біломорська, 1А (Арт-завод «Платформа»). Вхідний квиток – 40 грн.