Як у Києві перетворити багатоповерхівку в арт-об’єкт

11 Червня 2015 10:33
news.uklon.com.ua

news.uklon.com.ua

Ескіз малюнка потрібно затверджувати з жеком

У столиці з’явилося дуже багато розмальованих стін на будинках. Їх прикрашають і в центрі столиці і на околицях. Місцеві жителі Святошинського району теж вирішили прикрасити стіни свого сірої панельки сюжетом з казки. Влада району не заперечує, але ескіз малюнка спочатку доведеться затвердити.

“Ми підтримуємо будь-які позитивні ініціативи жителів району, тим більше, якщо це стосується красивого благоустрою дворів. У тому числі ми “за” красиві малюнки на сірих стінах сірих панельних житлових будинків. Але все ж, перед початком таких робіт, зображення, яке планується нанести на стіну будинку, потрібно узгодити з балансоутримувачем (наприклад, з жеком чи головою ОСББ). Малюнки ж теж можуть бути різними. Раптом робота буде носити якийсь рекламний характер”, – розповів нам Ілля Сагайдак, голова Святошинської РДА.

Також чиновник радить обговорити таке питання і з іншими мешканцями будинку, щоб це не було чиїмось особистим рішенням. “Якщо претензій у балансоутримувача не виникне, то сміливо можна приступати до роботи і прикрашати свій будинок. До речі, в організацію, яка обслуговує будинок, можна звернутися і за допомогою, якщо для роботи потрібен якийсь інвентар або матеріали”, – зазначив глава Святошинської РДА.

 

Джерело: Сегодня