Як змусити комунальників привести в порядок під’їзд

11 Червня 2015 13:07
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

У деяких під’їздах ремонт роблять лише наполовину

У Солом’янському районі, на вулиці Гарматна, 30 у всіх під’їздах будинку більше тижня тому комунальники почали ремонт. Але на жаль, тільки до третього поверху, хоча будинок п’ятиповерховий. “Чому не проводять ремонт на всіх поверхах? Адже це як недоварити борщ” – обурена місцева жителька Олена Михайлюта.

“У Солом’янському районі дійсно зараз проводяться ремонтні роботи в під’їздах житлових будинків. У 60 будинках району ми робимо косметичний ремонт на всіх поверхах, і ще в 40 будинках проводиться капітальний ремонт згідно із затвердженою міською програмою. На будинок за цією адресою було виділена не дуже велика сума – всього лише 24 тисячі гривень, бо ремонтують в тих місцях, де є гостра необхідність. Після обстеження прийшли до висновку, що цьому будинку гірша ситуація з першими поверхами, а на верхніх – стан стін і стель більш-менш нормальний”, – пояснив Максим Шкуро, глава Солом’янської РДА.

Між тим, якщо мешканці будинку хочуть, щоб ремонт провели і на верхніх поверхах, вони можуть звернутися з відповідною заявою до Солом’янської РДА. “Ми постараємося знайти можливості і в майбутньому відшукати кошти для проведення ремонту та на інших поверхах цієї багатоповерхівки”, – розповів нам чиновник.

 

Джерело: Сегодня