Київська ДАІ до п’ятниці вже не буде нести службу на вулицях столиці

9 Липня 2015 14:00
24tv.ua

24tv.ua

Київська ДАІ до п’ятниці вже не буде нести службу на вулицях столиці, на інші запитання стосовно роботи нової Патрульної служби Києва, патрульні відповідають на сторінці у Facebook:

1. Інформація про те, що нібито під час патрулювання поліцейські втратили два пістолета і пошкодили чотири патрульних автомобілі не відповідає дійсності.

2. У нас немає жезлів, ми працюємо без них.

3. У нас є бронежилети, ми одягаємо їх коли прямуємо на відповідний виклик.

4. У нас є світловідбивні жилети.

5. Наразі велике навантаження, збільшилася кількість викликів, так як люди почали нам довіряти і викликати. Ця кількість суттєво відрізняється від тієї, яка була раніше, оскільки тоді на різні ситуації ніхто не викликав міліцію. Ми працюємо в екстра темпі, і якщо ми проїжджаємо, не зупиняючись, то ми їдемо на виклик.  В наших авто стоять планшети зі спеціальними додатками на яких ми можемо спостерігати, який патруль знаходиться найближче до місця виклику. На цих планшетах ми відмічаємо свій приїзд та приймаємо і відправляємо іншу інформацію. Ми все ж таки дуже скоротили загальний час приїзду правоохоронців на місце від 25 хв до 5 хв, в порівнянні з тим як було раніше. Найкраші показники — 3 хв, але так, буває трапляється і довше.

6. Можливо, ми довго оформлюємо ДТП, оскільки робимо все дуже уважно і за правилами, як нас навчали. Ну і швидкість набирається з досвідом, а ми тільки третій день в місті, зрозумійте нас.

7.Ми працюємо тільки по місту Київ.

8. Наразі президент ще не підписав закон, тому ми функціонуємо як міліція. Чекаємо на його підписання, а поки працюємо в тестовому режимі.

Джерело: hmarochos.kiev.ua