Нічия з чемпіоном… не врятувала

7 Липня 2015 08:33

image-07-07-15-07-32-4

Останню гру першого етапу студентська збірна України провела з діючим чемпіоном світу командою Франції. З потужним суперником підопічні Володимира Лозинського зіграли досить пристойно – 1:1. Але нажаль нічиї не вистачило «жовто-блакитним» для того, щоб кваліфікуватись у чвертьфінал.

Зустріч зі сбірною Франції українці провели у такому складі:

  1. Валерій Юрчук – 3. Ігор Куріло, 4. Євген Зубок, 5. Артем Бутенін, 6. Артур Западня – 7. Ігор Мединський (14. Длявер Нурідінов, 85), 10. Сергій Панасенко, 12. Максим Боровець, 17. Ігор Загальский (13. Денис Скоторенко, 82), 20. Антон Котляр – 15. Богдан Семенець.

Рахунок у цьому матчі відкрила саме наша збірна. На 23 хвилині відзначився захісник українців Артем Бутенін. Французи відігрались у середені другого тайму. Автором м’яча в ворота Юрчука став Максим Олівері, вишедший на заміну. Суперник грав досить грубо, за що отримав чьотири жовті картки. Але на остаточний рахунок це не вплинуло.

В іншому матчі нашої групи команда Південної Африки розгромила мексіканців з рахунком 3:0.

Таким чином у чвертьфінал від квартету «В» пробилися сбірні ПАР та Франції. Команда Володимира Лозинського на второму етапі прийматиме участь в турнірі за 9-16 місця. Перша гра відбудеться 9 липня, де суперником «жовто-блакитних» буде зірна Ірану. Початок матчу о 5 ранку за київським часом.

Крім команд ПАР та Франції учасниками 1/4 фіналу стали: Корея та Італія (від групи «А»), Бразилія та Японія (від групи «С»), Ірландія та Уругвай (від групи «D»). Таким чином пари чвертьфіналістів склали:

Корея – Уругвай

Ірландія – Італія

Японія – Франція

Південна Африка – Бразилія

            І на останок декілька слів скажемо про збірну Ірану – майбутнього суперника українців. Азіатська команда грала у квартеті «С», де програла усі три матча: Японії (1:2), Малайзії (0:1) і Бразилії (2:5).