У контролерів громадського транспорту зміниться форма

16 Липня 2015 14:07
hmarochos.kiev.ua

hmarochos.kiev.ua

Як повідомляють у «Київпастрансі», оновлення служби контролерів громадського транспорту має комплексний підхід і включає не тільки нову підготовчо-навчальну програму, а й концептуальну зміну зовнішнього вигляду (робочої форми) контролерів. Про це пишуть на сайті КМДА.

Нагадаємо, що у червні поточного року навчання розпочала перша група майбутніх контролерів у кількості 12 осіб. Для них було розроблено спеціальну навчальну програму, яка складалася з вивчення законодавчих, нормативно-регуляторних документів, охорони праці та етики поведінки на робочому місці. Навчання проводилось кваліфікованими викладачами Навчально-курсового комбінату КП «Київпастранс». У рамках підготовки контролерів до навчання було залучено викладачів Центру посередництва та модерації Національного університету «Києво-Могилянська академія», які провели тренінг на тему «Ефективне спілкування».

Наразі майбутні контролери проходять практичні зайняття на маршрутах наземного громадського транспорту міста Києва. Вони вийдуть на роботу з середини липня.

Control

Джерело: Хмарочос