У Києві будуть вирішевати що робити з маршрутками

30 Липня 2015 17:00
cultprostir.ua

cultprostir.ua

Публічні дебати «Колапс громадського транспорту? Діалоги про місто» пройдуть 30 липня в столичному парку ім. Т.Г. Шевченка. Представники влади і громадськості обговорюватимуть проблему маршрутних таксі, які, перевозячи щодня близько мільйона пасажирів (приблизно стільки ж, скільки метро), водночас створюють великі проблеми в дорожній та екологічній ситуації у місті.

В дебатах братимуть участь: Олександр Козловський, виконуючий обов’язки директора Департаменту транспортної інфраструктури; Олексій Гриценко, заступник голови постійної комісії з питань транспорту в Київській міській раді; Костянтин Тихомиров, експерт, та інші. Модерує шеф-редактор видання Дело.UA Катерина Венжик. До дебатів можуть долучитися всі бажаючі.

Співорганізатор дебатів Христина Морозова розповіла Cultprostir: «Мета відкритих публічних дебатів «Діалоги про місто» – створити майданчик для діалогу між киянами, громадськими активістами, владою та опозицією. В нашій країні все буде добре, як тільки люди почнуть цікавитися власним містом, а чиновники почнуть цікавитися думкою людей».

Джерело: cultprostir.ua