29 серпня у Києві відбудеться фестиваль кастом-культури

10 Серпня 2015 13:00
 Cultprostir

Cultprostir

29 серпня у Києві відбудеться фестиваль кастом-культури «Kyiv Kustom Kulture». Фестиваль об’єднує людей, захоплених будівництвом автомобілів, мотоциклів та велосипедів, авторської фарбуванням, пінстрайпінгом, аерографією та багатьма іншими проявами кастом-культури.

Організатор фестивалю Настя Іващук розповіла Cultprostir: «У 2010 році ми з друзями по велокастом клубу «Pride Kustoms» вирішили провести цікавий захід, який би об’єднав людей, натхнених будівництвом велосипедів. Перед цим ми відвідали найбільше велокастом шоу «FBI» в Амстердамі і більше не могли спокійно спати, придумуючи ідеї для нашого фестивалю. Вже за підсумками першої виставки стало зрозуміло, що одними велосипедами справа не кінчиться, так як до нас відразу ж підтягнулися дружні кастомайзери з авто і мото-тусовок. За три роки ми виросли з формату велокастом фестивалю остаточно, і так народився «Kyiv Kustom Kulture». Для нас це більше, ніж один день веселою тусовки, це шоу, створене, щоб відкрити для України світ кастомайзинга і надихнути майстрів на споруду нових проектів. У майбутньому ми б дуже хотіли показати в нашій країні роботи провідних світових майстрів-кастомайзеров, тому нам ще є, до чого прагнути».

Окрім виставки унікальних велосипедів та авто на відвідувачів фесту чекають ексклюзивна шопінг-зона, яка зібрала найкращі тематичні бренди і кращих виробників; розважальна зона з барбер-шопами, пін-ап перукарнями, тату-майстернями, захоплюючими майстер-класами з танців і живою рокабіллі-музикою.

Джерело: Cultprostir