Головні концерти серпня: Кароль і нова Катамадзе

1 Серпня 2015 09:37
niktoday.com.ua

niktoday.com.ua

Послухаємо запальних Потапа і Настю за 1900 грн, а Ваню Дорна – за 9000 грн

1 серпня

Сильний реп від Ярмака

Український репер продовжує свій тур. Він виконає композиції з альбому Made in UA. Варто нагадати, що нещодавно Ярмак взяв участь у знаковому турі “Підтримаємо своих”, відвідавши Краматорськ і Слов’янськ.

Місце: Ужгород, клуб Fantom
Час: 19.00
Квитки: 100—150 грн

2 серпня

Ніно Катамадзе і Insight

Приголомшлива Катамадзе приїде до нас не одна: крім звичної групи Insight, у цьому концерті візьме участь струнний квартет N, у складі якого – скрипка, віолончель, альт. Також будуть задіяні артисти камерних оркестрів “Солісти Москви” і “Віртуози Москви”. У програму увійшли всі найвідоміші пісні Ніно, але з новим аранжуванням.

Місце: Одеса, клуб Ibiza
Час: 22.00
Квитки: 250—1700 грн

4 серпня

Тіна Кароль

Співачка виступить зі своєю програмою “Я все еще люблю”, в якій представить свої найвідоміші пісні (“Выше облаков”, “Помню”, “Нiжно”, “Шукай мене”), а також нові сингли. Спеціально для цього концерту створена унікальна сценографія з відеоінсталяціями.

Місце: Одеса, Оперний театр
Час: 19.00
Квитки: 250—1500 грн

6 серпня

Запалюють Настя і Потап

Спеціально для цього літнього концерту Настя в черговий раз схудла, щоб виглядати якомога карколомно. Дует виступить зі старими перевіреними хітами (“Прилетело”, “Лето”) і новими композиціями.

Місце: Одеса, клуб Ibiza
Час: 22.00
Квитки: 200—1900 грн

6 серпня

“Ремонт, або Реставрація почуттів”

 

Подружжя, намагаючись повернути зниклу пристрасть, затівають ремонт. Але хто ж міг подумати, що відреставрувати вдасться не тільки квартиру, але і стосунки, а дизайнер інтер’єрів перетворить не тільки житло, але й саме подружжя. Вистава за мотивами п’єси Джорджа Чемпа “Ліжко, леді і джентльмени”.

Місце: Палац “Україна”
Час: 19.00
Квитки: 150—220 грн

7 серпня

У вільному польоті: Поліна Гагаріна

Незважаючи на те, що Поліна пішла від свого продюсера Костянтина Меладзе, вона продовжує активно виступати. У Південній Пальмірі Гагаріна (нагадаємо, цього року вона посіла друге місце на “Євробаченні”) виконає “Колыбельную”, “Не прощу” та інші романтичні хіти.

Місце: Одеса, клуб Ibiza
Час: 22.00
Квитки: 220—2200 грн

13 серпня

Коган з джазом

“Джаз для дорослих” – це авторська подача Олексія Когана, легкий і пікантний гумор, живе виконання чуттєвого джазу і музики з історією. Для виступу на сцені запрошуються кращі джазмени і вокалісти країни, серед яких побували Лаура Марті, Артем Менделенко, Володимир Лихошва, Богдан Кравчук. Старий добрий джаз, але в новій свіжій подачі. Також Коган продемонструє ще один свій талант – гру на бас-гітарі.

Місце: Carribean Club
Час: 20.00
Квитки: 60—320 грн

14 серпня

The Hardkiss

Електропоп, глем-рок і поп-рок. Якщо для вас це не набір незрозумілих слів, а назви крутих музичних стилів, то ви повинні знати, хто в Україні почуває себе в цих напрямках, як риба у воді. На концерті прозвучать найвідоміші пісні колективу: Stones, Hurricane, Make up.

Місце: Коблево, клуб Brazil
Час: 22.00
Квитки: 200—300 грн

14 серпня

“Жінка на мільйон”

Двом сімейним парам загрожують серйозні неприємності і величезні борги. Вони змушені піти на ризик і винаходять майстерну авантюру, але результат ризикованої гри виявляється абсолютно несподіваним, коли “на вудку” потрапляє якийсь пан Аттіліо. Своїм візитом він змінює їх звичний уклад життя, змусивши кожного показати справжнє обличчя.

Місце: Палац “Україна”
Час: 20.00
Квитки: 200—250 грн

15 серпня

Розвеселий “ТІК”

Група продовжує свій ювілейний тур під назвою “Люби ти Україну”. На цьому концерті прозвучать кращі пісні колективу. Як сказав соліст гурту Віктор Бронюк, “Відзначимо 10-річчя улюбленого колективу разом! Заспіваймо, станцюємо, душевно відпочинемо”.

Місце: Одеса, клуб “Ітака”
Час: 22.00
Квитки: 120 грн

20 серпня

І знову Ваня Дорн

На черговому концерті Івана Дорна прозвучать як старі хіти (“Ненавижу”, “Не надо стесняться”), так і його нові композиції, які, за словами співака, він записував у підвалі будинку його батьків, де обладнав саморобну студію.

Місце: Одеса, клуб Ibiza
Время: 21.00
Квитки: 200—9000 грн

20 серпня

Рок-оркестр

Рок-оркестр народних інструментів України представить нову програму та світлове шоу. Metallica, AC/DC, Майкл Джексон, Віктор Цой – і все це на українських народних інструментах.

Місце: Центральний будинок офіцерів
Час: 19.00
Квитки: 80—350 грн

Джерело: Сегодня