Київські діти віддають свої іграшки маленьким переселенцям зі сходу

12 Серпня 2015 13:56
eveningkiev.com

eveningkiev.com

Волонтерське об’єднання Медіа-ініціатива «Допомога вимушеним переселенцям» допомагає соціально незахищеним сім’ям з Луганської та Донецької областей, які втратили свої будинки через війни. Стати учасником благодійного проекту і підтримати вимушених переселенців може кожен, і за час існування волонтерського об’єднання до Медіа-ініціативи приєдналося вже багато небайдужих людей з різних міст.

У проекті Медіа-ініціативи брали участь діти з Центру спортивних єдиноборств «Муромець-1999», які передавали одяг та іграшки для маленьких переселенців. А найменшому учаснику волонтерського проекту виповнилося всього п’ять років – Микитка з Києва передав Медіа-ініціативи свої улюблені іграшки.

Волонтери Медіа-ініціативи висловлюють подяку хлопчикові за його вчинок, а батькам Микитки – за те, що виховують сина таке хороше моральне якість як співчуття. Всі іграшки, передані Медіа-ініціативи, волонтери передадуть дітям з Донецької та Луганської областей. А всі бажаючі можуть приєднатися до волонтерського об’єднання «Допомога вимушеним переселенцям», передавши речі, або надати матеріальну допомогу благодійного проекту.

Джерело: Вечірній Київ