Обережно!Грабіжники

3 Серпня 2015 14:00
infosmi.net

infosmi.net

У Білій Церкві аферистка, прикинувшись реалізатором цукру, обчистила квартиру 65-річної пенсіонерки. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Київській області.

За словами потерпілої, вона відкрила двері незнайомці, яка запропонувала їй купити цукор за ціною, нижчою від ринкової. Втративши пильність, господиня квартири пішла на кухню за водою на прохання спраглої “продавщиці”. У цей час остання дістала з шафи пенсіонерки гроші й золото. Господиня квартири помітила пропажу, тільки коли аферистка пішла. “Продавщиця” вкрала 10 тис. грн і золотих прикрас на 5 тис. грн.

За фактом цього злочину слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Співробітники правоохоронних огранов розшукують злочинницю і просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про неї, дзвонити 102.

Прикмети аферистки: 25-30 років, зріст 175-180 см, міцної статури, волосся довге каштанове. В день злочину була одягнена в коротку білу спідницю та блузку сірого кольору.

Джерело: Вечірній Київ