У Києві покажуть войовничі прапори

10 Серпня 2015 18:52
cultprostir.ua

cultprostir.ua

Виставку відкриють 23 серпня на Софійській площі в рамках святкування Дня Державного прапора та Дня Незалежності України.

Урочистості почнуться з підняття Державного Прапора України за участю Президента України та керівників органів державної влади, повідомляє прес-служба Міністерства культури. Після цього на площі буде відкрита експозиція бойових прапорів частин Збройних Сил, Національної гвардії України, Держприкордонслужби, які брали участь в антитерористичній операції. Цього ж дня на території Парку Вічної Слави відбудеться поховання останків воїна, що загинув під час проведення АТО в Донецькій і Луганській областях, та перепоховання останків воїна часів Другої світової війни. У пам’ять про загиблих воїнів – захисників України буде оголошена загальнонаціональна хвилина мовчання.

24 серпня на Хрещатику та Майдані Незалежності відбудеться «Парад Незалежності» – вулицею пройдуть зведені колони Збройних Сил, Національної гвардії України, Держприкордонслужби. Представникам цих підрозділів та частин Петро Порошенко передасть бойові прапори.

Джерело: cultprostir.ua