​У столиці з’явився “портал в потойбічний світ”

3 Серпня 2015 10:01

У столиці, на вулиці Борщагівській стався провал дорожнього покриття діаметром 8 метрів та глибиною 5-7 метрів, внаслідок чого рух транспорту заблоковано в межах провулку Політехнічного до вулиці Янгеля. Також сповільнили рух швидкісного трамваю, лінія курсування якого пролягає поруч.

Повідомляється, що пошкодження в районі колектора відбулось 2 серпня об 11:00 ранку. На щастя, в цей момент автомобілів на дорозі не було.

Працівники КК “Київавтодор” встановили огородження та проводять ремонтні роботи. Наразі вони займаються укріпленням котловану, щоб запобігти подальшому руйнуванню дорожнього покриття. Колектор діаметром 2000 мм забезпечує водовідведення мешканців Святошинського, часткового Солом‘янського та Шевченківського районів, а також міст-супутників – Ірпіня, Коцюбинського. На даний момент роботи з локалізації організовані без обмеження водовідведення мешканців. Попередня причина пошкодження – газова корозія трубопроводу, який було прокладено ще у 1973 році, поінфоормували у прес-службі “Київводоканалу”.

Кияни в мережах по-своєму відреагували на повідомлення про черговий провал колектора, назвавши його порталом в потойбіччя, та запропонували художнє оформлення велетенської ями.

Джерело: Вечірній Київ