В Києві облаштували місця для відпочинку на Трухановому острові, Русанівській косі та в парку «Наталка»

10 Серпня 2015 16:09
hmarochos.kiev.ua

hmarochos.kiev.ua

Протягом липня в рамках другого етапу соціального проекту «Timotei. Парки великого міста» в парку «Наталка» на Оболоні, Трухановому острові та Русанівський косі з’явились нові місця для відпочинку. Дизайнерські лавочки, лежаки, квітники, велопарковки та навіть літній кінотеатр облаштували на раніше захаращених ділянках за сприяння місцевих активістів.

За ініціативи ГО «Наталка» в парку «Наталка» на Оболоні почав працювати літній кінотеатр, де кожних вихідних усі бажаючи можуть прийти на кінопоказ просто неба.

Перший етап проекту – встановлення паркових скульптур викликав неабиякий резонанс серед киян. Тож «Timotei. Парки великого міста» вийшли на всеукраїнський рівень: в Одесі, Харкові, Києві та Дніпропетровську занедбані зелені зони перетворились на місця для відпочину місцевих жителів.

Зважаючи на успішний та плідний досвід робити з урбан – спільнотами, бренд Timotei планує старт третього етапу проекту, в рамках якого співпраця вийде на більш локальний рівень – до реалізації будуть прийняті ідеї «зелених» активістів з усієї України.

Джерело: Хмарочос