Київ отримав від уряду Німеччини 5 млн євро на дитсадки

28 Вересня 2015 11:55
mydim.ua

mydim.ua

Київ отримав від уряду Німеччини 5 млн євро на відновлення додаткових груп в дитячих садочках столиці.  Про це сказала заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко на святкуванні Дня Дошкілля в Києві, повідомляє Укрінформ.

«Ми отримуємо кошти від інших урядів. Зокрема, від німецького уряду ми отримали близько 5 млн євро на відновлення додаткових груп (в дитсадках online casino Києва. — Ред.)», — сказала Старостенко.

За словами Старостенко, Київ прийняв більше ніж 10 тисяч дітей-переселенців, які зараховуються в навчальні заклади столиці позачергово. Тим не менш в цьому році, як наголосила Старостенко, чергу в дитячі садочки Києва вдалося скоротити на 2000 осіб, в двох районах столиці — Дарницькому та Солом’янському — було відкрито два нових дитячих садочки.

Також Старостенко повідомила, що з вересня вихователі, які працюють в переповнених групах, отримають грошову надбавку.

«В Києві ввели додаткове фінансування для вихователів, які працюють в переповнених групах. З 1 вересня ви також отримаєте додаткову допомогу за те, що в ваших групах перебуває велика кількість дітей», — сказала Старостенко.