Киян чекають на родинне свято в центрі Києва

26 Вересня 2015 12:31

image (3)

Вперше в новітній історії України 26 та 27 вересня на території Національного заповідника “Софія Київська” відбудеться дивовижне свято мудрості та мистецтва “День Софії”.

Долучитися до свята та дізнатися більше про історію перлини світової архітектури – Софії Київської, зможуть усі бажаючи. 26 вересня о 12:00 в Будинку Митрополита працюватиме виставка-презентація видань науковців Національного заповідника “Софія Київська” “Софієзнавство в “екзилі”.

Також у програмі свята “День Софії”: книжковий ярмарок від українських видавництв, вистави та перфоманси, майстер-класи з акторської майстерності, тематична літературна фотозона, виставка старовинних музичних інструментів від українського майстра та педагога Вадима Віксніна та розкриття секретів їх виготовлення, танцювальні виступи і майстер-класи та багато іншого.

Для найменших відвідувачів буде організовано художній пленер на тему “Фрески та мозаїки Софії Київської” та цікаві майстер-класи з живопису, заняття з акторської майстерності українською та англійською мовами, виставка картин просто неба, тощо.

Вхід на “День Софії” – за квитками Заповідника (10 гривень). Початок свята о 12:00.

Організатори фестивалю: Національний заповідник “Софія Київська” та Громадська організація “Міжнародний соціально-культурний проект “Джойфест”.

Більше інформації: https://www.facebook.com/events/1635594676710798/