Стало відомо коли відкриють кінотеатр “Жовтень”

20 Вересня 2015 09:18
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

Оновлений кінотеатр “Жовтень” планують відкрити після реконструкції 18 жовтня.

“Ми зараз перебуваємо у кінотеатрі „Жовтень“. Усі знають про трагедію, яка сталася минулого року, коли наш історичний кінотеатр згорів внаслідок підпалу. Зараз тут триває відбудова. Хоча це, по суті, буде оновлений майже на 100% кінотеатр, який відповідатиме всім нормам сучасного кінотеатру. Ззовні приміщення буде таким, яким його багато років знають кияни, але всі внутрішні приміщення та усе обладнання будуть нові. Це буде один з найкращих комунальних кінотеатрів Києва”, — зазначив В.Кличко.

Він розповів, що на 18 жовтня заплановане відкриття оновленого кінотеатру.

“Будемо раді всіх вітати у новому кінотеатрі. У перший день запрошуємо всіх на безкоштовні кінопокази. І кілька днів після відкриття, як мені сказали, тут безкоштовно пригощатимуть поп-корном”, — сказав мер Києва.

В.Кличко також подякував будівельникам, які працюють над відновленням “Жовтня”.

“Я майже кожного тижня заїжджаю сюди і бачу, як змінюється кінотеатр. Зараз більше 300 людей працюють на об’єкті вдень і вночі. Часу залишилось мало, але кажуть, що встигнуть. Тож до початку кінофестивалю „Молодість“ кінотеатр буде введений в експлуатацію і тут можна буде подивитись фестивальні фільми. Незважаючи на складну економічну ситуацію в місті і країні, ми знаходимо можливості і кошти для відновлення та розвитку інфраструктури нашого міста”, — наголосив київський міський голова.

Як повідомлялось раніше, “Жовтень” обіцяють відкрити 25 жовтня.