У Києві відбувся масштабний осінній турнір зі стрітболу

23 Вересня 2015 09:36
gazeta.lviv.ua

gazeta.lviv.ua

Учасникам випала нагода першими позмагатись на щойно відремонтованому майданчику з новими баскетбольними щитами

Дмитро Андрієвський разом з депутатами-випускниками НТУУ «КПІ», народним депутатом Олексієм Мушаком та депутатом Київради Русланом Кисілем допомогли відремонтувати спортивний майданчик  на території студмістечка НТУУ «КПІ» і підтримали студентський турнір зі стрітболу.

«У Солом’янському районі столиці розташований один з найбільших  вищих навчальних закладів України – Національний технічний університет «Київський Політехнічний Інститут». Він завжди славився своїми спортивними командами, досягненнями і традиціями. Як випускник цього вишу знаю, як важливо для студентів мати можливості для заняття спортом. І вже протягом 13 років разом з Русланом Кисілем ми докладаємо максимум зусиль, аби кожен студент мав можливість у будь який час пограти у спортивні ігри, отримати заряд бадьорості, набратися енергією та вести здоровий спосіб життя», – зазначив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Дмитро Андрієвський.

18 вересня за підтримки Дмитра Андрієвського, Олексія Мушака та Руслана Кисіля в НТУУ «КПІ» відбувся масштабний осінній турнір зі стрітболу, в якому взяло участь 12 команд різних факультетів, гуртожитків і збірна команда гостей. Ініціатором його виступив студентський активіст Дмитро Залуський. Учасникам випала нагода першими позмагатись на щойно відремонтованому майданчику з новими баскетбольними щитами. Переможці отримали призи від депутатів, які й забезпечили обладнання та ремонт майданчика.

«Цього року в районі ми вже встановили 4 спортивних майданчики. Будемо працювати над тим, щоб кількість сучасних спортивних майданчиків для молоді у районі збільшувалася», – розповів голова Солом’янського району Максим Шкуро.

«Нині ми реалізовуємо проект встановлення баскетбольних майданчиків по всьому Солом’янському району. Декілька таких вже встановлено, зокрема, у сквері за кінотеатром «Тампере» і ось цей у «КПІ». Зараз молоді люди багато часу проводять у соцмережах та в інтернеті, а хотілося б частіше їх бачити  на спортивних майданчиках. Щоб діти й студенти та й загалом мешканці району мали можливість займатися спортом, ми будуємо такі майданчики. Разом з мешканцями району, студентами організовуємо спортивні заходи, щоб спорт ставав популярним і доступним», – підкреслив Дмитро Андрієвський.