У столиці з’являться “розумні” зупинки з безкоштовним Wi-Fi

17 Вересня 2015 14:37
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Зараз проходить проект заміни зупинкових комплексів

На вулицях Києва з’являться “розумні” зупинки з безкоштовним інтернетом. Про це повідомляє телеканал “112 Україна” з посиланням на начальника служби маркетингу КП “Київпастранс” Анну Бондар.

“На даний момент в столиці 2 510 зупинок громадського транспорту. На даний момент 589 не обладнані павільйонами очікування… Зараз проходить проект заміни зупинкових комплексів. На проспекті Перемоги, від Цирку до станції метро “Житомирська”, до 15 жовтня буде встановлено 10 зупинок громадського транспорту, “розумних” зупинок”, – заявила вона.

За її словами, ці зупинки будуть відрізнятися розміром і зовнішнім виглядом.

“На цих зупинках не проводитиметься торгівля. На зупинці зверху буде назва зупинки і маршрути, які зупиняються на цій зупинці. Також буде безкоштовний WI-FI, також на зупинці будуть розетки для зарядки мобільного телефону, карта-схема руху та розклад руху. І найголовніше, буде електронне табло, і в режимі онлайн будуть показувати прибуття маршрутного транспорту”, – розповіла Бондар.

Нагадаємо, що в Києві безкоштовний Wi-Fi запущений на станціях “Олімпійська”, “Площа Льва Толстого”, “Майдан Незалежності”.