У ЦЕНТРІ КИЄВА ВІДБУДЕТЬСЯ “ВЕЛИКЕ ГРУЗИНСЬКЕ ЗАСТІЛЛЯ”

13 Вересня 2015 09:01
uamodna.com

uamodna.com

26-27 вересня Національний ботанічний сад ім. Гришка перетвориться… на колоритну Грузію! На щедрому “Великому грузинському застіллі”, присвяченому 125-річчю легендарної мінеральної води “Боржомі”, гостей чекають тисячі хачапурі, хінкалі та шашликів, сотні головок сиру, ріки вина, десятки соусів, а також кулінарні майстер-класи кращих шеф-кухарів.

У програмі найсмачнішого осіннього свята меню від більше ніж 20 грузинських ресторанів, дегустації вина і спецій, концерти живої музики ― від старовинних наспівів до сучасного диско-діджея, кінопокази улюблених грузинських фільмів, майстер-класи ковалів і гончарів, уроки грузинської мови і каліграфії і, звичайно ж, запальні танці ― мтіулурі, картулі та лезгінка.

“Ми щасливі запросити киян відзначити таку важливу для нас дату, познайомити з традиціями святкування у Грузії, адже саме “Боржомі” ось уже 125 років є невід’ємним атрибутом будь-якого грузинського застілля!” ― говорить представник ТМ “Боржомі” Оксана Панкіна.

Головне завдання організаторів ― створити на території ботанічного саду маленьку Грузію. Добре, що ландшафт дозволяє.

“Велике грузинське застілля” відкриється у зоні Гірського саду. Це мальовниче місце нагадує Кавказькі пейзажі і, мені здається, дуже гармоніює з ідеєю заходу, ― говорить директор Національного ботанічного саду ім. Гришка Наталя Заіменко. ― Вхід на свято буде безкоштовним, а вартість квитка у ботанічний залишиться незмінною ― 30 гривень. Усі кошти, виручені в ці дні, будуть спрямовані на придбання нових рослин для зони виноградників, без яких важко уявити ботанічний сад і неможливо уявити Грузію”.

Заходьте 26-27 вересня з 11:00 до 20:00 в Національний ботанічний сад ім. Гришка ― буде смачно!