В парку «Кіото» відкриється спортивна зона

28 Вересня 2015 09:57
zametkin.kiev.ua

zametkin.kiev.ua

у столичному парку «Кіото» триває реконструкція та благоустрій території. До кінця року в парку планується замінити освітлення, встановити лавки та урни, а також зробити спортивну зону, повідомляє прес-служба КМДА.

Парк «Кіото», розташований у Деснянському районі Києва, перебуває на другому етапі реконструкції території.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, вже до кінця цього року в парку планується провести роботи з поліпшення та благоустрою цієї зеленої зони: «Зокрема, передбачено влаштування освітлення, проведення поливально-зрошувальної системи в центральній частині парку, встановлення урн та лавок, висадка декоративних зелених насаджень та багато іншого», — сказав Пантелєєв.

Уздовж Броварського проспекту та вулиці «Кіото» планується висадити зелені насадження. В парку з’явиться і спортивна зона з велопарковкою та місцем для гри в настільний теніс.

Під час проведення ремонтних робіт деякі кияни помітили, що вирита траншея пошкодила коріння 30-річних сосен, абрикос і сакур. У відповідь на невдоволення киян, директор Деснянського КП УЗН Євген Карп запевнив, що по завершенню роботи будуть проведені необхідні заходи щодо догляду та збереження зелених насаджень.