Як легко самостійно спланувати подорож Карпатами? Два сервіси

9 Вересня 2015 14:38
themap.com.ua, igormelika.com.ua, volynnews.com

themap.com.ua, igormelika.com.ua, volynnews.com

Два ресурси, один з яких допомагає планувати подорожі Карпатами, а другий – прокласти маршрути між містами, об’єдналися, щоб користувачі могли якісно відпочити в українських горах.

KARPATY.UA — онлайн-планувальник подорожей Карпатами, де розміщені туристичні об’єктів від водоспадів та дерев’яних храмів XVIII ст. до сезонних екстрім-розваг та маршрутів для пішохідного туризму. Там є можливість створити унікальний маршрут для мандрівки Карпатами: детальні описи, цікаві підказки та туристичні лайф-хаки. NAVIZOR — міжнародний ресурс, який створений в Україні, де водії оцінюють стан доріг. Ресурс компілює відгуки і маркує ділянки покриття, які краще оминати.

Відтепер для кожної поїздки Карпатами з KARPATY.UA маршрути автомобільного сполучення буде прокладати NAVIZOR. Відтак водії будуть знати де знаходяться «червоні» ділянки дороги, і зможуть якщо і не оминути їх, то бути готовими до того, що там на них чекає дорога з неякісним покриттям. Це, в свою чергу, допоможе більше детальніше розрахувати час подорожі.

Відтак після обрання виду відпочинку, сайт KARPATY.UA видасть всю необхідну для цього інформацією, а NAVIZOR як краще туди дістатись на авто з вашого поточного місцезнаходження чи будь-якого іншого населеного пункту. За потреби трек з маркуванням доріг можеш завантажити на свій автомобільний навігатор і користуватись ним оффлайн. Або ж скористайся мобільним навігатором Navizor beta.

Джерело http://tvoemisto.tv/news/yak_splanuvaty_podorozh_karpatamy_dva_servisy_obiednalysya_zarady_zruchnosti_korystuvachiv_72732.html