Запрацював “телефон довіри” СБУ для повідомлень про порушення під час виборів

28 Вересня 2015 11:54
kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

У Головному управлінні Служби безпеки України у м. Києві та Київській області для своєчасного виявлення, ефективного запобігання і припинення проявів терористичного та екстремістського характеру напередодні і під час чергових виборів депутатів і голів місцевих рад, які відбудуться 25 жовтня 2015 року, запрацював «телефон довіри». Про це повідомили в прес-секторі Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області.

Цілодобово зі стаціонарних та мобільних телефонів мешканці і гості Київщини можуть повідомляти про можливі правопорушення у ході виборчої кампанії за номером: (044) 226-32-32.

У разі отримання Вами будь-якої інформації про можливі загрози мирному виборчому процесу можете телефонувати на вказаний «телефон довіри». Крім того, повідомлення можна надсилати на електронну адресу Головного управління: gusbu_kiv@ssu.gov.ua.

Інформація, яка надійде до Служби безпеки України буде ретельно перевірена, і за результатами перевірки прийматимуться відповідні рішення. Анонімність гарантується.