Завітайте до німецького саду

26 Вересня 2015 12:02
ikiev.ua

ikiev.ua

«Німецький сад» – це свого роду «день відкритих дверей» Посольства під час якого німецькі організації презентують свою діяльність перед широкою публікою.

Вхід вільний!

У програмі:

· Пазл «Німеччина»

З нагоди Дня об’єднання Німеччини ми запропонували партнерам з різних куточків України творчо оформити одну з частин пазлу «Німеччина» відповідно до їхніх уявлень про День об’єднання Німеччини та Німеччину взагалі. Ми будемо раді представити цей пазл під час «Німецького саду».

· Колесо шастя «Хто стане мільйонером?»

Вікторина з шоколадними призами.Відвідувачі крутять колесо щастя и мусять відповісти на одне питання стосовно актуальної політики. В якості призів – Львівський шоколад.

· Короткометражні фільми Goethe-Institut «Бачення третього покоління»

Представлено буде трейлер до 7 короткометражних фільмів, у яких протагоністи з різних українських населених пунктів розповідатимуть про те, як вони як представники третього покоління німецької спільноти в Україні знаходять своє місце у суспільстві, яку роль відіграє німецька мова для визначення їхьої ідентичності та наскільки широко вони використовують німецьку мову у повсякденному житті. До та після презентації фільмів запланована дискусія з режисером, запрошеними протагоністами та зацікавленими особами.

· Дитяча програма від Німецького банку розвитку KfW

В рамках проекту KfW «Підтримка соціальної інфраструктури» було збільшено кількість місць у двох дитячих садочках Києва, які прийняли велику кількість дітей із внутрішньо переміщенних родин. В рамках «Німецького саду» відбудеться слайд-шоу презентація цього проекту. Крім того, на Вас очікує дитяча ігрова та творча вистава.

проходитиме сьогодні  11-17-00 вул Б.Хмельницького,25, вхід вільний