Коли з’явиться спільний біг-борд Кличка-Черновецького?

19 Жовтня 2015 11:29

Київ буквально потонув в партійній рекламі до місцевих виборів 25 жовтня. Куди не глянь – одні «біг-морди». Є обличчя серйозні, є щасливі, є напружені, є зосереджені на чомусь… Але поєднує їх усіх сьогодні палкі гасла повернути Київ, захистити його від когось, знову реформувати і т.п.

Для нинішнього мера Віталія Кличка, як говорять його біг-борди, «ЛЮДИ ВАЖЛИВІШІ»… Мабуть, саме тому він, щасливий і усміхнений, так любить фотографуватися на фоні людей, іноді навіть з тими, проти яких зовсім недавно так боровся.

От, скажімо, лише в Шевченківському районі Києва (виборчий округ № 113) Кличко йде «єдиною командою з реальними справами» разом з АНАСТАСІЄЮ ЗЕРНОВОЮ. Нагадаємо, у зовсім недалекому минулому вона була помічницею сумнозвісної Алли Шлапак (співголови фракції Блоку Черновецького), керувала її громадською приймальнею.

IMG_1430

А в окрузі № 116 Кличко агітує за колишню депутатку Київради від Блоку Черновецького ОЛЕНУ ДОВГАНЬ, яка входила до групи «Соціальна справедливість» тієї ж Алли Шлапак.

IMG_1431

І це, на жаль, не поодинокі випадки такої, вже «єдиної команди».

Не так давно Віталій Кличко, власне, і став мером, нещадно критикуючи команду Черновецького та наголошуючи на необхідності навести порядок у Києві. А сьогодні в його команді – велика кількість тих людей, які допомагали Черновецькому розкрадати Київ. І він зовсім не соромиться публічно агітувати за них і проводити у Київраду…

Тож цікаво, коли вже з’явиться спільний біг-борд Кличка-Черновецького?

Андрій Думський