Киян запрошують на виставку квітів «Пори року в хризантемах»

20 Жовтня 2015 15:33

35

У Києві до 25 жовтня на Співочому полі проходитиме виставка «Пори року в хризантемах». Відвідувачів фестивалю чекають осінні квіти та красиві композиції, представлені у вигляді традиційних обрядів і свят.

На фестивалі хризантем майстри зеленого господарства різних районів Києва представляють свої неповторні композиції з квітів і таких інертних матеріалів, як мармурова крихта тощо.

Солом’янський район представляє композицію «Лебеді материнства», яка розкриває українські цінності патріотизму та сімейної гармонії, Святошинський представляє композицію «Новий рік», Шевченківський — свято «Івана Купала», Дніпровський — свято 1 вересня.

Відвідувачі фестивалю побачать яскраве розмаїття хризантем, серед яких: хризантема корейська, увінчана, індійська та багато інших.

10 жовтня на фестивалі хризантем відбудеться благодійний концерт за участі зірок естради, а 18 жовтня — «Зоряне сяйво в художніх фарбах Української осені».

Вхід вільний.

Як доїхати:

1) ст.м. Арсенальна, йти в бік Києво-Печерської Лаври по вулиці Лаврська (Івана Мазепи), дійти до Музею історії України у Другій світовій війні, де і буде вхід до паркової зони Співочого поля (приблизно 20 хвилин пішого ходу від метро).

2) ст.м. Арсенальна, сісти на будь-яку маршрутку в бік Києво-Печерської Лаври по вулиці Лаврська (Івана Мазепи), доїхати до Музею історії України у Другій світовій війні, де і буде вхід в паркову зону Співочого поля (3 зупинки від метро).