«Парк Київська Русь» кличе відпочити всією сім’єю в стилі Середньовіччя

18 Жовтня 2015 09:14

 

turystam.in.ua

turystam.in.ua

17-18 жовтня Древній Київ у «Парку Київська Русь» запрошує всіх бажаючих на цікаві сімейні вихідні. Програма підготовлена таким чином, щоб якомога більше залучити до активних розваг членів сім’ї різного віку. Наприклад, для любителів потанцювати тут влаштують запальні хороводи, танцювальні флешмоби та майстер-клас з середньовічних танців Маразуля.

Охочих провести час спортивно покличуть зіграти в середньовічний футбол, пройти княжий спортивний квест, долучитися до веселого перетягування канату дружби.
Для любителів набувати нових умінь: майстер-класи з володіння середньовічною зброєю – списами і мечами, навчання азам догляду за конем і навіть майстер-клас з гарцювання (трюки на коні).
Жителі Давнього Києва запросять маленьких і дорослих гостей до цікавих середньовічних ігор.
Крім активних розваг гостей Парку чекає чимало цікавих видовищ: трюки на конях, театралізовані постановки, показові виступи кінної княжої дружини та презентація коней історичних порід. У неділю, 18 жовтня, відбудуться лицарські бої в рамках турніру з історичного фехтування «Витязь Київського Дитинця».
А ще в Древньому Києві можна всією родиною прогулятися вулицями міста, заглянути в будинки городян, відвідати експозиції середньовічного зодчества, кораблебудування, історичних костюмів, а також покататися верхи на коні і постріляти з лука в історичному тирі.
Ціна квитка – 100 грн, для пенсіонерів та студентів – 50 грн, для дітей шкільного віку – 30 грн, дошкільнята – безкоштовно.
Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с.Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі.
Подробиці на сайті parkkyivrus.com